Brobehandling: Flot, stærk og holdbar løsning

Når en eller flere tænder er mistet, er brobehandling en af de mulige løsninger. En brobehandling sikrer, at du får nye tænder, der ligner og føles som om, de var dine egne.

Hvad er en brobehandling?
En brobehandling er ganske enkelt en eller flere kroner, der fastgøres på en bro, der hæftes på de sunde tænder i munden.

Du kan læse mere om kroner og broer her.

Hvornår er en brobehandling en god løsning?
En brobehandling er en god løsning, hvis du har mistet en eller flere tænder men stadig har gode tænder tilbage på siderne af det mellemrum, der skal udfyldes. Hvis du kun har en enkelt tand, der skal konstrueres, så er det nok med en sund tand på begge sider, men er det en lang bro, der skal fremstilles, så er det nødvendigt med flere sunde tænder. Dette skyldes, at en lang bro er tungere og skal fastgøres på de naturlige tænder med bropiller.
En bro vil i mange tilfælde være den rigtige løsning, hvis nabotænderne i forvejen har større fyldninger, da tilslibning da vil være meget skånsom. Er der derimod tale om intakte nabotænder, vil behandling med implantat dog oftest være den korrekte løsning.

Vi har mange års erfaring
På klinikken har vi mange års erfaring med fast protetik, og grundig individuel vejledning er udgangspunktet, når vi skal planlægge din behandling.

Vores dygtige tandlæger sørger for du får en god og tryg oplevelse, og vores stærke team af klinikassistenter står klar til at hjælpe dig – og vi sørger naturligvis for, at behandlingen er 100% smertefri.

Centralt placeret klinik
Vores klinik er centralt placeret i hjertet af København, kun 3 minutters gang fra Hovedbanegården. Der er gode parkeringsforhold i umiddelbar nærhed af klinikken.

Kontakt os
Har du spørgsmål til brobehandling, eller vil du bestille en tid så ring til os på 33 24 73 75. Du kan også booke en tid her.