Forebyggende tandpleje

Hvor tit bør jeg gå til tandlægen?
Det er individuelt, hvor ofte man har behov for at besøge tandlægen, men for de fleste patienter vil det dreje sig om 1-4 gange om året.

Hos tandlæge Torben Jørgensen rådgiver vi naturligvis individuelt, alt efter tandtype, men vi anbefaler, at alle vores patienter kommer til undersøgelse mindst en gang om året. Undersøgelsen laves for at forebygge mulige problemer i tandsættet, inden de eventuelt opstår. Tandrensning udføres for at fjerne plak og tandsten og for at forebygge tandkødsbetændelse. Såfremt det er nødvendigt, suppleres undersøgelsen med grundig instruktion i den hjemlige tandpleje.

Individuel rådgivning
Vi forebygger hellere end at helbrede. Derfor rådgiver vi dig grundigt vedrørende tandpleje og forebyggelse af tandsygdomme, og vi udfører tandrensninger og tandrodsrensninger. Vi undersøger dine tænder for begyndende caries, paradentose og andre tilstande, der kan tages i opløbet med tidlig behandling.

Vi er specialister
Vores tandlæger er specialister i forebyggelse af sygdomme i tænder og mund samt i generel pleje af dine tænder. Du kan være sikker på, vi yder omhyggelig forebyggende behandling, og vi instruerer individuelt i optimal pleje af dine
tænder og mund.

Hvis du er udfordret på disse områder, kan vi også instruere dig i korrekt brug af tandbørste, tandtråd, tandstikker og mellemrumsbørster, ligesom vi kan rådgive dig i hvilke drikkevarer og kost, du bør undgå, hvis du vil holde dine tænder sunde.

Vi er centralt placeret
Vores klinik ligger i hjertet af København, på Vesterbro kun få minutters gang fra Hovedbanegården og bus 6 holder lige i nærheden. Du kan også parkere lige om hjørnet fra klinikken, så der er gode muligheder for
at komme til vores os.

Vi sørger for, du føler dig tryg
Det er vigtigt for vores tandlæger, at alle patienter føler sig trygge, og vi lægger derfor vægt på en hyggelig og rar atmosfære i klinikken.

Derudover er kvalitet og grundighed blandt de ting, vi vægter højest, når du behandles hos os.

Bestil tid nu
Vi er klar til at tage os godt af dig og dine tænder, så kontakt os nu på 33 24 73 75 eller send os en mail her hvis du vil bestille tid til en behandling.