Få lavet implantater i København

Tandimplantater har æstetik og funktion som rigtige tænder.

Der kan være mange grunde til, at man har behov for implantater. Det er typisk fordi, man mangler en eller flere tænder. Manglende tænder kan blandt andet skyldes paradentose eller caries, at man har været ude for et uheld og har mistet en eller flere tænder, eller at man simpelthen er født uden.

Derfor laves tandimplantater

Implantater kan løse problemet med manglende tænder helt uden at bore i nabotænderne. En klar fordel ved tandimplantater er desuden, at de fungerer præcis ligesom rigtige tænder, både i forhold til æstetik og funktionalitet.

Et tandimplantat består af en titaniumskrue, der fastgøres til kæbeknoglen, og som fungerer som en kunstig tandrod. På titaniumskruen påsættes en krone, som både ligner og føles som en rigtig tand.

Behandling med tandimplantater hos os

Når man skal have lavet tandimplantater er det, for at være sikker på at få et flot resultat, vigtigt at vælge en tandlæge, der har mange års erfaring inden for området. Tandlæge Torben Jørgensen har mange års erfaring med implantater og har arbejdet med tandimplantater i København siden 1989. Her på klinikken har vi således stor erfaring med store som små tandimplantatbehandlinger.

De bedste tandimplantater i København

Vi benytter de bedste tandimplantater på markedet, samme mærke som bruges af kæbekirurger på Rigshospitalet i København.

Vores klinik har i mange år fungeret som henvisningspraksis for behandlinger med tandimplantater af større karakter, så du kan være helt tryg ved at vælge os, hvis du skal have lavet tandimplantater for første gang eller skal have gjort noget ved dine eksisterende implantater. Med et tandimplantat i København hos os er du sikker på at få en kvalitetsløsning til dine tænder.