Protesebehandling

Hvis du har mistet en, flere eller alle dine tænder, så har du behov for at få lavet en tandprotese.

På vores tandklinik i København V foretager vi flere protesebehandlinger og har således både den erfaring og rutine, der sikrer, at du kan føle dig fuldstændig tryg ved at komme hos os.

Derfor skal du have en tandprotese

Tandproteser har været brugt i tandbehandlingen igennem rigtig mange år, fordi det er en god og billig måde at løse de problemer som manglende tænder kan afstedkomme.

En tandprotese har først og fremmest en praktisk funktion, men derudover giver den også livskvalitet. En tandprotese sikrer blandt andet, at du stadig kan give et flot smil, selvom du mangler en eller flere tænder.

Forskellige typer proteser

Hvis der kun mangler nogle få tænder, bruger man ved protesebehandling resterne af tandsættet – altså de tænder, der er tilbage – til at støtte protesen i form af bøjler og støttelejer, som der slibes ud til på tænderne.

Hvis patienten ingen tænder har tilbage, bruger man proteser med eller uden implantater.

Smileproteser kan i en periode bruges som tanderstatning til patienter, der har mistet en eller flere tænder ved et traume, eller som har fået indsat et tandimplantat.

Proteser laves også med henvisning

Tandlæge Torben Jørgensen har mere end 20 års erfaring i behandling med aftagelig protetik med eller uden implantatbehandling. Torben Jørgensen har i en lang årrække fungeret som henvisningspraksis i København inden for dette fagområde.

Kontakt os på klinikken på Vesterbro i København, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid til at få lavet en tandprotese.