Smertevenlig rodbehandling  København

Det er nødvendigt at foretage en rodbehandling, hvis en tand eksempelvis har et cariesangreb, der strækker sig helt ind til tandnerven, eller hvis tanden har en rodspidsbetændelse.

På vores klinik i København er vi professionelle og erfarne indenfor rodbehandlinger. Tandlæge Torben Jørgensen har mange års erfaring med rodbehandling af tænder, hvorfor vi kan garantere både omhyggelig og smertevenlig behandling.

Rodbehandling på klinik i København

På klinikken har vi mange års erfaring i alle former for rodbehandling, og vi benytter os kun af de bedste og mest avancerede teknikker, således at rodbehandlingen bliver en enkel og forudsigelig procedure.

Ved en rodbehandling udrenses tandens kanaler for betændt nervevæv. Herefter desinficeres og fyldes tanden.

I få tilfælde vil en konventionel rodbehandling ikke være nok til at løse problemet, og der kan være behov for supplerende behandling i form af kirurgisk rodbehandling, en behandling som vi her på klinikken også har mange års erfaring med.

Ofte kan der, for at sikre tandens fortsatte funktion, være behov for at forsyne en rodbehandlet tand med en krone. Det er dog langt fra alle rodbehandlede tænder, der behøver en krone.

DIN RODBEHANDLING PRIS HOS OS
Se mere om pris på rodbehandling under menuen Priser.

Moderne teknikker og rar atmosfære

Når du møder til behandling hos os, vil du opleve en rolig og imødekommende atmosfære. Du vil derfor kunne slappe af og føle dig tryg under hele behandlingsforløbet.

Vi arbejder med de nyeste teknikker indenfor vores fag og efteruddanner os løbende for at blive opdateret på de seneste behandlingsformer, produkter og materialer. Dette er med til at sikre dig høj standard i behandlingen.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Vi hjælper altid vores patienter til den korrekte behandling i den konkrete situation. Kontakt os på telefon og få svar på dine spørgsmål, så vi kan hjælpe dig med at få den helt rigtige behandling af dine tænder.

Du er også altid velkommen til at gå direkte til booking og bestille en tid på klinikken, hvis du allerede ved, du har behov for at få lavet rodbehandling.