Klinikprofil – her kan du læse om klinikken

Hos os møder du 6 dedikerede kolleger, der brænder for vores fag. For os er det vigtigt, at kunne tilbyde dig den bedste behandling på højt fagligt niveau og vi rådgiver dig grundigt inden for de forskellige behandlingsformer, så du altid kan føle dig tryg og have tillid til, at du opnår det bedste og pæneste resultat.

I vores moderne klinik oplever du en rolig og imødekommende atmosfære, der er medvirkende til at du kan slappe af under hele behandlingsforløbet.

Vi arbejder med tidens nyeste teknikker og er løbende på efteruddannelse inden for de seneste behandlinger, produkter og materialer. Dette sikrer dig høj standard i forhold til tidens kvalitetskrav.

Vores mål er at tilgodese og imødekomme dine ønsker og behov. Derfor er vi altid grundige, og vi giver omsorg og individuel behandling til alle vores kunder.

Vi sætter en ære i at gøre dit tandlægebesøg til en positiv og tryg oplevelse. Du er derfor også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller komme forbi klinikken, før du bestiller en tid. Vores klinik ligger centralt på Vesterbro