Klinikkens historie

DER VAR ENGANG…..

Sådan starter ethvert eventyr. Derfor starter historien om tandlægeklinikken på hjørnet af Vesterbrogade og Colbjørnsensgade i København ligeså. Historien begyndte den 6. januar 1897. Der fik den netop færdiguddannede Viggo Schübelervtilladelse til at drive tandlægepraksis og efterfølgende åbnede klinikken.

Klinikken har gennem alle årene været anerkendt for at være på forkant med de nyeste teknologier inden for avanceret tandbehandlinger. Den har også været kendt for at være stedet, hvor man kunne være sikker på at blive behandlet af fagets absolut førende specialister.

Vi tager os tid til at værne om traditionerne og klinikkens enestående mere end hundredårige historie. Således kan man på gangen betragte den gamle trædeboremaskine. Den har gennem mange år var en pålidelig hjælp i arbejdet – især under 2.verdenskrigs generalstrejke, hvor der blev slukket for strømmen. Klinikken er kendt af tusindvis af mennesker, patienter såvel som andre, der hvert eneste år i januar/februar måned bliver mindet, om at det er ved at blive forår. De mennesker, der i sin tid skabte klinikken, har nemlig også skabt en ganske særlig tradition: Hvert år bliver der i alle klinikkens vinduer sat en tæt række hyacinter. Der står de så i de gamle hyacintglas og minder både patienter og alle de forbipasserende om, at vi går mod lysere tider.

I DAG ER VI…..

En moderne tandklinik, der ud over almen tandpleje, har Danmarks første og største erfaring indenfor tandimplantater, parodontose, kroner, broer samt proteser.

Vi lægger stor vægt på en positiv og imødekommende atmosfære på klinikken, så vores patienter altid føler sig trygge. Kvalitet og omhu er to af de ting, vi lægger vægt på, når du er til behandling.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken  !